Cehennem Melekleri 2010 Filmi İzle'yin.

19 Ağustos 2010 Perşembe

Cehennem Melekleri 2010 Kamera Arkası Görüntüleri !!

Kamera Arkası Görüntüleri 1

Kamera Arkası Görüntüleri 2


DAHA ÇOK VAR İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ   ''Devamına bak ve izle'' tıklayın.

Cehennem Melekleri Yüksek Kalite'de İzle

Cehennem Melekleri Filmi Tanıtımı ve Oyuncuları !!

Cehennem Melekleri Filmi Künyesi :
Tür : Gerilim / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 13 Ağustos 2010
Yönetmen : Sylvester Stallone
Senaryo : Dave Callaham , Sylvester Stallone
Yapım : 2010, ABD
Oyuncular :
Sylvester Stallone (Barney Ross) , Jason Statham (Lee Christmas) , Jet Li (Bao Thao) , Dolph Lundgren (Gunnar Jensen) , Eric Roberts (Monroe)

Cehennem Melekleri Filmi HD izle !

Cehennem Melekleri Filmi size HD olarak sunuyoruz.Keyifli İzlemeler.....

Cehennem Melekleri Filmi Görücüye Çıktı !

Sylvester Stallone’un yönettiği ve başrollerini Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Eric Roberts ve Dolph Lundgren ile paylaştığı 'Cehennem Melekleri' (The Expendables), 13 Ağustos 2010’da vizyona giriyor. Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı yıldızlar karması filmin Los Angeles galası dün akşam gerçekleşti.
64 yaşındaki Amerikalı aktör Stallone, "Benim yaşıma geldiğinizde her işinize 'bu son' gözüyle bakmaya başlıyorsunuz. Bu bedenimin bir doğası. Daha fazla 'Rambo' olamamamın sebebi bu. Bu ödemem gereken bir bedel. Bu filmle dost kazanmaya çalışmıyorum, sadece ne olduğunu göstermeye çalışıyorum. Sadece gerçekten ilginç bir şey yapmak istedim. İnsanlar uzun zamandır bu türde bir film izlemediler" dedi.

Sylvester Stallone Cehennem Melekleri'nde

Sylvester Stallone ve Büyük Bir Baş Yapıt !!

Sylvester Stallone ve daha bir çok ünlü oyuncunun yer aldığı Cehennem Melekleri 13 Ağustos'ta vizyona girdi.

 İMDB Puanı ise 7.7/10       Bu film Çoştu...

Cehennem Melekleri Filmi Konusu :

Filmin öyküsü :
Cehennem Melekleri, bir Güney Amerika ülkesinin kural tanımaz diktatörünü yıkmak ve diktatörlük rejimini sona erdirmek için ülkeye gizlice sızan bir grup paralı askerin hikayesinin anlatıldığı; aksiyon sinemasının en gözde aktörlerinin yer aldığı olağanüstü kadrosuyla dikkatleri çeken 2010’un en iddialı aksiyon-gerilim filmlerinden biri. Yeni görevleri nedeniyle ülkeye gizlice giriş yapan özel birlik kısa sürede hiçbir şeyin kendilerine anlatıldığı gibi olmadığını fark eder. Akabinde ekip kendini büyük bir yanılsama ve ihanet içinde bulur. Olaylar kontrolden çıkmaya başladığında ve masum hayatlar tehlike altına girdiğinde bu ekip çok daha büyük bir düşmana karşı mücadele etmeye başlar. Bu kardeşler takımını yok etmek adına onları bu görevin içine sokmuş olan ve geleceklerini tehdit eden kişiye karşı…

Cehennem Meleklerinde Yok Yok Arkadaş !

Sylvester Stallone bizzat kaleme aldığı bu hikayeyi yaratmaya başladığında, keskin hatlara sahip olan ve türün tüm gerekliliklerini kullanan bir aksiyon yaratmayı planladığını dile getiriyor. “Hayatta birbirilerinden başka hiç kimsesi, kendilerini sorumluluk altında tutacak bir aileleri ya da özlemini duyacakları herhangi bir kökleri olmayan erkeklerden, savaşçılardan bahsetmek istedim” diyor Sly. Kendisine ilham kaynağı olan filmlerin isimlerini vermekten de hiç çekinmiyor; The Dirty Dozen ve Dogs of War. Bu filmlerin gerçekten savaşçı erkekler hakkında olduğunu düşünüyorum diyor aksiyon sinemasına adını altın harflerle kazıtmış olan Stallone.